/ részletek / nyomtatás

Ismét indul a Fehérvár Hangja tehetségkutató

Ismét indul a Fehérvár Hangja tehetségkutatóIsmét útjára indul a Fehérvár Hangja verseny, amelynek keretében a legtehetségesebb Fejér megyében élő, vagy itt tanuló énekest keressük. A verseny helyszíne Székesfehérvár. Jelentkezési határidő: Október 8.

/ részletek / nyomtatás

Lakossági tájékoztató a magánkutak egészségkockázatáról

Lakossági tájékoztató a magánkutak egészségkockázatárólA tájékoztatás szükségességének különös aktualitását adja, hogy 2017. I. negyedévében Fejér megyében is újra történt súlyos methaemoglobinaemiás megbetegedés (csecsemőkori "kék-kór") saját célú ivóvízmű vizének fogyasztásával összefüggésben, a beteg csecsemő szüleinek tájékozatlansága miatt.

/ részletek / nyomtatás

Meghívó

MeghívóMeghívó az augusztus 20-i ünnepségre és a „Szent László király, a hit bajnoka, a haza hőse” című történeti kiállításra

/ részletek / nyomtatás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházásJúlius 14-én írták alá Martonvásáron, a Brunszvik-kastély dísztermében azt a dokumentumot, amely rögzíti az Akadémia, annak kutatóintézete, valamint Martonvásár Városának együttműködését az MTA ATK területén folyó turisztikai beruházás során.

/ részletek / nyomtatás

Aláírásra került a sportcsarnok szerződése

Aláírásra került a sportcsarnok szerződéseJanuár 7-én aláírásra került a sportcsarnok, valamint az iskolai ebédlő és hőközpont projektünk kivitelezői szerződése, melyet dr. Szabó Tibor, polgármester, Gulya Balázs, a Horváth Építőmester Zrt. ügyvezetője és Tóth Balázs a MartonSport Kft. ügyvezetője látott el kézjegyével.